Honden en katten Fotografie - www.essyfotografie.nl

Ga naar de inhoud

Honden en katten Fotografie

Wat zijn we dol op onze pluizige vriendjes, ze horen echt bij de familie! Het is echter niet zo makkelijk om een mooie foto van ze te maken, ze blijven niet stilzitten als je dat wilt of ze kijken net de andere kant op…
Maak een afspraak voor een foto shoot bij Essy Fotografie en je zult versteld staan hoe mooi de dieren op de foto komen. Met veel geduld, speeltjes en geluiden maak ik een prachtige fotoreeks van ze. Ik neem daar uitgebreid de tijd voor.
Hoe ga ik te werk?
Bij het maken van een afspraak zal ik je het één en ander over je huisdier vragen zodat ik van te voren weet wat ik wel en niet moet doen bij je huisdier om het vertrouwen te winnen. Dit luistert vooral erg nauw bij katten. Je kunt in dat gesprek ook aangeven of je de shoot bij mij of in je eigen woning wilt laten plaatsvinden. Bij een shoot in eigen woning heb ik een ruimte nodig van 2,5 bij 3 meter en twee stopcontacten.
Binnen 2 weken na afloop van de shoot ontvang je rond de 15 bewerkte foto’s van de shoot in lage resolutie. Je kunt dan zelf uit deze foto’s een keuze maken.

Tarieven

Wil je ook leuke foto’s van je hond of kat of heb je nog vragen? Neem dan contact op: info@Essyfotografie.nl


Hieronder ziet u slechts
enkele voorbeelden.
Terug naar de inhoud