Portret- en Groepsfotografie - www.essyfotografie.nl

Ga naar de inhoud

Portret- en Groepsfotografie

Tegenwoordig maken we veel foto’s met onze mobiel maar zelf sta je er dan eigenlijk nooit of niet goed op.
En hoe vaak heb je niet geprobeerd de hele familie een keer op de foto te zetten, allemaal dezelfde kant op kijkend en met de ogen open?
Dat is voor een leek bijna niet te doen.
Een portret of een familie foto legt een periode in je leven vast. En of je nu alleen een foto van jezelf laat maken of van bijvoorbeeld je gezin, je kunt door een foto terughalen hoe het is geweest. Een tastbare herinnering aan een periode in je leven.
Inmiddels heb ik al heel veel Portret foto’s gemaakt, van broers en zussen, opa’s en oma’s met hun kleinkinderen maar ook van vriendengroepen, buren en collega’s.

Hoe ga ik te werk?

Bij het maken van een afspraak zal ik je een aantal vragen stellen. Zo is het belangrijk om te weten of het om een portret foto van jezelf gaat of van een groep. En als het om een groepsfoto gaat om hoeveel personen gaat het dan.
Groepsfoto’s kunnen ook buiten gemaakt worden.
Binnen 2 weken na afloop van de shoot ontvang je bewerkte foto’s van de shoot in lage resolutie. Je kunt dan zelf uit deze foto’s een keuze maken.

Wil je ook een Portret of een Familie foto laten maken of heb je nog vragen? Neem dan contact op: info@Essyfotografie.nl


Hieronder ziet u slechts
enkele voorbeelden.


Terug naar de inhoud