Bruidsfotografie - Essy Fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn bruidsreportages zijn anders en origineel. Romantisch, stijlvol, spontaan, eigentijds en met sfeervolle details. Dit is tenslotte één van de mooiste dagen van uw leven.
Door mijn ervaring en creativiteit weet ik intieme en spontane momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Zonder mijn nadrukkelijke aanwezigheid, maar wel met de juiste aanwijzingen. Blijdschap en geluk zullen van de foto’s afspatten.

Afspraak maken
Zijn jullie enthousiast en willen jullie mij als fotograaf? Wacht dan niet te lang en neem contact op om te informeren of ik nog beschikbaar ben voor jullie dag.

Eerste kennismaking
De eerste kennismaking vindt altijd bij u thuis plaats op een dag/tijdstip dat het jullie uitkomt. Omdat jullie misschien ook moeten werken is er ook een mogelijkheid om dit 's avonds of in het weekend te doen. Tijdens de eerste kennismaking ben ik altijd nieuwsgierig en wil ik graag weten hoe jullie dag eruit gaat zien, maar ik wil jullie vooral leren kennen. Hoe beter ik jullie ken, des te mooier de foto’s straks precies weergeven wie jullie zijn. 

Reserveren
Als jullie mij kiezen als fotograaf dan is het verstandig om dit al zo vroeg mogelijk vast te leggen. 

Een maand voor de bruiloft
Een maand voor de bruiloft neem ik contact met jullie op voor de laatste details. 

De grote dag
Tijdens de dag moeten jullie lekker genieten en je niet druk maken over de fotograaf/foto’s. 
We hebben alles van te voren besproken en ik weet precies wat er die dag allemaal staat te gebeuren. Ik zal voornamelijk op de achtergrond werken en alle mooie momenten vastleggen.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu