Schoolfotografie - Essy Fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:Essy Fotografie weet als geen ander wat een goede schoolfoto is én hoe belangrijk deze herinnering is. Essy fotografeert niet voor niets al jarenlang op bassischolen in Flevoland.
Wij komen niet alleen foto's maken: wij zorgen ervoor dat de hele dag op rolletjes loopt en nemen u alle zorg uit handen. Zo wordt de fotodag een leuke dag, met prachtige foto´s als eind resultaat.

Hoe gaan wij te werk:
Wij komen altijd eerst vrijblijvend bij uw school/peuterspeelzaal langs voor een persoonlijk gesprek. Hierbij bespreken wij uw wensen en gaan dan samen op zoek naar een geschikte locatie in school waar de foto's genomen kunnen worden. Na afloop ontvangt u een bevestiging met hierin de afgesproken punten.

Als de foto's genomen zijn ontvangt de school/peuterspeelzaal binnen +- 3 weken inlogkaartjes om aan de ouders uit te delen. 
Ouders kunnen met deze inlogkaartjes (met unieke code) de foto's thuis op de computer bekijken en bestellen.
Alle fotobestellingen worden verzameld voor een bepaalde datum, om vervolgens via een professionele fotovakcentrale afgedrukt te worden.
Alle bestelde foto's worden afgeleverd bij Essy Fotografie. Deze worden nagekeken ingepakt en gebundeld.
Alle geleverde foto's zijn inmiddels betaald en worden bij u op school afgeleverd. 

Voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de betalingen. En de ouders betalen geen verzendkosten. (Mits ze voor de bestel datum besteld hebben)
Mochten ouders na de besteldatum nog foto's willen bestellen dan worden deze rechtstreeks naar de ouders toegezonden.
Met Essy Fotografie is uw schoolfotografie goed geregeld!

Mooie foto's door een professionele fotograaf.
Prijzen schoolfotopakket zijn een beetje afhankelijk van het aantal kinderen die op de foto gezet gaan worden, deze variëren tussen de €11,00 en €15,00.Broer/zus foto's
Ook dit is mogelijk.
U kunt kiezen uit een van bovenstaande pakketten, deze wordt echter zonder groepsfoto geleverd.
De broer/zus foto's kunnen gemaakt worden tussen de middag of na schooltijd. Bij u op school of op een andere datum bij Essy Fotografie.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu