Wie is Essy? - Essy Fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ik zal mij hierbij even voorstellen:
Mijn naam is Esther Oudt en ik ben geboren op 20 mei 1969 te Amsterdam. Ik ben weduwe en moeder van twee prachtige kinderen: een dochter Zoƫ, inmiddels al 25 jaar en een zoon Kylian, alweer 22 jaar.

Fotografie is altijd al een passie voor mij geweest, ik ben weer actief begonnen met fotograferen toen mijn kinderen wat ouder werden en naar basisschool gingen. Schoolfotografie vind ik erg leuk om te doen, vooral omdat je te maken hebt met kinderen. Ik doe dit nu zo'n 14 jaar op verschillende scholen en peuterspeelzalen in Flevoland.

Omdat schoolfotografie grotendeels plaatsvindt in de zomermaanden, ben ik me ook gaan specialiseren in product fotografie. Dit doe ik vanuit huis en vind ik ook erg leuk om te doen.

Daarnaast doe ik ik ook fotoshoots voor mens en dier, in de woonstudio,  gewoon gezellig bij mij thuis.

Persoonlijke ervaringen van mijn klanten:
Volgens zeggen ben ik makkelijk in de omgang, voel ik me snel ergens thuis, ben ik altijd vrolijk tijdens me werk en heb ik erg veel geduld. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik iemand een leuke shoot/dag kan bezorgen en een mooie fotoreportage kan afleveren.

Foto's worden nabewerkt  in Photoshop, een foto programma waar ik graag mee werk en inmiddels de nodige ervaring mee heb.


   


Ons BTW identificatienr. NL1323.94.248
Nummer K.v.K. 39098340
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu